Countrymen

Om arrangementet

Lørdag 23. mars står Countrymen på scenen i Meieriet, og vi håper at alle som er glade i country- og westernmusikk, leter fram både cowboyhatt og boots! Denne lørdagskvelden blir det nemlig konsert med mulighet for å danse inn i solnedgangen! Bandet går på scenen kl. 22.30 mens dørene og barserveringen åpner kl. 21.00.

Bandet Countrymen er et forholdsvis nytt bekjentskap for Lofotpublikummet, men de fleste medlemmene er lokale musikere som har opptrådt i en rekke forskjellige bandkonstellasjoner opp gjennom årene: På gitar og sang finner vi Stein Liland, Arne-Leo Olavsen trakterer slagverket, John-Alf Sørensen spiller gitar og synger, Jan Martin Pettersen tar seg av bass og vokal, mens Gunnar Jenssen er bandets "lead gitarist".

På repertoaret til Countrymen finner vi selvfølgelig flust med gode, gamle country- og westernslagere! Før og etter konsert spiller vi dessuten våre aller beste countryplater og håper at mange finner veien til dansegulvet. Vær klar når vi "kler opp" Meieriet i sin fineste "countrystas," ønsker alle velkommen og sier som enhver god cowboy ville gjort: Yippee-ki-yay:)

NB! Ikke amfi, men unummererte plasser med stoler/bord i storsalen denne kvelden.