Den kulturelle spaserstokken

Den kulturelle spaserstokken er en nasjonal kultursatsing som har som mål å sørge for profesjonell kunst- og kulturformidling av høy kvalitet til eldre.
Et godt og tilgjengelig kulturtilbud er viktig gjennom hele livsløpet. Det er et mål at alle seniorer på Vestvågøy og i Lofoten har tilgang til et mangfoldig og variert kulturtilbud. Kultur er også et viktig helsefremmende virkemiddel, som bidrar til sosialt fellesskap og livskvalitet

 

Kulturenheten utgir en katalog med kulturtilbud fra Den kulturelle spaserstokken to ganger i året.

Programmet for HØST 2020:

 

08.09 - Soppkurs med Johan Sirnes

Går du i naturen og ser mye sopp og lurer på om noe av det er spiselig? Nå har du muligheten til å få en innføring i nettopp dette.

Johan Sirnes tar oss med inn i kunnskap om de mest vanlige spiselige soppene, tirsdag 8.september kl.12.00 på Meieriet kultursenter.

Aldersgruppe 65+. Gratis å delta. Arrangør: Meieriet Bibliotek, Den kulturelle Spaserstokken og Vestvågøy Frivilligsentral.

Påmelding: Tlf 90642335 mellom kl. 0900 og 1500

 

22.09 - kinovisning på Meieriet kino kl.1200: ROMYS SALONG

Tirsdag 22.september klokka 12:00 setter Den Kulturelle Spaserstokken Vestvågøy opp den nederlandske familiefilmen "Romys salong" i storsalen på Meieriet, i forbindelse med demensaksjonen 21-27.september. Dette er et samarbeid mellom Frivillighetssentralen og Meieriet bibliotek.

En hjertevarm, rørende og underholdende film om forholdet mellom en tiåring og hennes bestemor, og om hva Alzheimer kan gjøre med et menneske.


Biblioteket vil ha et forord før filmen starter. Billetter fåes ved å henvende seg til Frivillighetssentralens telefonnummer  906 42 335 mellom 09-15.

 

28.09 - Konsert med Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik - Skål for livet

Veslemøy Solberg og Sven Ohrvik har konsert i Storsalen på Meieriet 28 september klokka 18:00. Det er gratis for alle seniorer, billett må reserveres på frivillighetssentralen sitt telefonnummer 90642335 mellom kl. 0900 og 1500.

 

Flere arrangement er under planlegging og mer info kommer. Følg med!

 

 

Mer info om DKSS i Vestvågøy her: https://www.vestvagoy.kommune.no/kultur-idrett-og-fritid/tilskudd-og-stipender/