AVLYST: Klassisk Nord - De store mestere

Om arrangementet

KONSERTEN ER DESSVERRE AVLYST PÅ GRUNN AV SYKDOM

Alle som har kjøpt billett på nett/app vil automatisk få refusjon tilbake på konto i løpet av en ukes tid. De som har kjøpt billett i skranke/billettautomat bes ta kontakt med oss (gjerne ved å komme innom eller sende e-post til: paul-einar.olsen@vestvagoy.kommune.no).

 

------------------------------------------------

Kontrabassisten Knut Erik Sundquist er kjent for både folkemusikk, virtuoseri, skøy og fanteri, egen festival, og som trygg bunn i noen av verdens beste klassiske orkestre. I dette programmet får vi høre ham med kollega og faste partner Nils Anders Mortensen, en av Norges absolutt beste pianister. Han er fra Flekkefjord, men har gjort finnmarking av seg, og har bodd i Alta i en årrekke. Han har gitt ut tre solo cd’er som alle har høstet glimrende kritikker i inn- og utland.

Denne gangen får vi høre dem med to store og krevende sonater, Gambesonate nr. 2 av Bach og Arpeggionesonaten av Schubert. Dette er musikk med himmelsk vakre melodier. Det blir også smakebiter fra Beethoven, Mozart og Schumann. Med dette kan vi si at konserten rett og slett byr på de største mesterne fra musikkhistorien.

Knut Erik Sundquist, kontrabass

Nils Anders Mortensen, piano