Møterom og lokaler

På Meieriet kultursenter finner man en rekke forskjellige lokaler som kan brukes til forskjellige typer arrangment, møter og seminarer.

Storsalen
Kultursenterets storstue er en fleksibel kultursal med plass til 338 personer i amfisetting. Ved behov kan ytterligere 40 stoler plasseres ut foran første rad. Amfiet kan kjøres inn og salen har da en kapasitet på om lag 500 stående publikumere. Salen er utrustet med moderne lyd-, lys-, AV- og kinoutstyr og kan brukes til alt fra kinoforestillinger via konserter til seminarer.

Kinosalen
Mindre sal med 68 seter i fast amfi. Brukes daglig til kinoforestillinger på ettermiddags-/kveldstid, men kan på dagtid leies til mindre seminarer. Salen har moderne AV-utstyr.

Fryseriet
Fryseriet er som navnet tilsier det gamle fryselageret i Meieriet. Rommet har en grunnflate på 170 m2 (8,5x19m), 7 meters takhøyde og er helt hvitt. Akustikken er ganske "katedralsk" og Fryseriet er derfor velegnet for flere typer akustisk musikk. Fryseriet er også tilrettelagt som visningssted for kunstustillinger.

Dans-/dramasal
90 m2 stor sal med spesialtilpasset gulv for dans. Kan også brukes til mindre arrangementer - intimkonserter, møter, m.m..

Qltura
Utenom faste åpningstider kan ungdomsklubben Qltura brukes til møter, seminarer, bursdager, m.m.. Qltura-arealene er på om lag 250 m2, har eget lite kjøkken, en kafedel, et separat møterom med plass til inntil 10 personer, en bibliotekkrok og et eget spillerom.

 

 

 

_
_
_