Glede og mangfold

Om arrangementet

8. mars-feiring med Vest-Lofoten damekor & gjester

Velkommen til Glede og Mangfold; en feiring av kvinnedagen, 8. mars 2024. Vi inviterer deg til å bli med oss på feiringen av den ufattelige styrken og mangfoldet til kvinner i hele verden. Vår eminente konferansier, Bjørg Arntzen, vil lede oss gjennom denne gledesfylte kvelden.

Mangfold er ikke bare ord, det er vår styrke. Sammen danner vi et fellesskap som omfavner alle kvinners historier, bakgrunner og drømmer.

Gleden vi deler på denne dagen er et kraftig verktøy for forandring. Vi ønsker å inspirere og motivere hver kvinne til å omfavne sitt eget potensial og stå i sitt lys.

Vår appellant denne kvelden er en ung og inspirerende ung kvinne fra Ukraina, Zlata Budmych. Hennes reise er et levende eksempel på styrken, motet og utholdenheten som kjennetegner å mange kvinner verden over.

Vest-Lofoten Damekor skal sammen med Ukrainsk Kor sette tonen for kvelden. Yuliia Yanko, som leder det ukrainske koret, vil også være en av solistene denne kvelden. Helge Vikjord er musikalsk leder for Vest-Lofoten Damekor.

Michelle Skog, en talentfull ung kvinne, vil være en av solistene denne kvelden.

Vi er veldig glad for Andrey Pirozhkov, som atter en gang, takker ja til å akkompagnere.

NB! Ikke amfi, men kaféoppsett med unummererte plasser.

Arrangør: Vest-Lofoten damekor